Reis info

port porto novo

Hoe kom je bij ons terecht?

1. Rechtstreekse vluchten mogelijk van Schiphol naar São Vicenté (via TUI) - of via Brussel met tussenstop in Lissabon (Tap Portugal)

2. Combineer een zon-zee-strand vakantie met een wandelvakantie, dat kan via Jetair Fly – van Brussel naar Sal of Bõa Vista met daarna een tussenvlucht naar São Vicenté.

Eens je op het eiland São Vicenté aangekomen bent, neem je een taxi in de luchthaven en kan je je rechtstreeks naar de haven in Mindelo laten voeren, waar je in de namiddag nog de Ferry kan nemen.

Uren van de Ferry van Mindelo (São Vicenté) naar Porto Novo (Santo Antão) 7 h - 14 h (Polaris) en 8 h - 15 h (Armas)

Uren van de Ferry van Porto Novo (Santo Antão) naar Mindelo (São Vicenté) 9 h - 16 h (Polaris) en 10 h - 17 h (Armas)

De zondag is er soms maar 1 Ferry in de voor- en in de namiddag. Op feestdagen varen ze soms niet uit (bv. Namiddag van Carnaval, Nieuwjaarsdag,…) - Een half uurtje voordien Cheque-In -

Transport service

Aankomst op het eiland Santo Antão loop je mee met de menigte door een groot gebouw, de roltrappen (als ze werken) naar boven en daar kan je de chauffeur met uw naam vinden.

Wij stellen altijd voor aan onze gasten om bij aankomst de weg via de bergen te nemen (evt. samen met andere gasten van ons verblijf) En bij vertrek de kustweg te nemen.

Neem gerust contact met ons op via mail of onze site. Een verblijf en het vervoer op Sal en São Vicenté kunnen we voor jullie helpen organiseren alsook excursies als je dat wenst.