B&B

Onze kamers


We hebben 10 ruime, gezellige kamers mét een privébadkamer (w/k water) met inloopdouche – en een privé balkon.

Onze kamers zijn voorzien van King-size bedden, bedlinnen, deken(s) en handdoeken (alsook voor het zwembad),een opbergkast die kan afgesloten worden (legplanken en kleerhangers), een haardroger en een ventilator.

Er is één familiekamer voor 4 personen, twee kamers voor 3 personen en één Single kamer. De andere kamers zijn voor tweepersoonskamers.

De bedden zijn voorzien van matrasbeschermer, hoeslaken, topmatras, 2 kussens per persoon (met kussensloopbeschermer), laken.

Alle bedden kunnen samen geschoven worden – als dubbel of tweepersoonsbed of als twinn uit mekaar.. (allemaal voorzien van een dubbele of enkele topmatras zodanig dat het comfortabel is voor iedereen).

Vanop het balkon kan je genieten van een mooi uitzicht op de Atlantische Oceaan, het balkon is voorzien van twee comfortabele zeteltjes met een tafeltje.

De kamers zijn rookvrij (op het balkon mag wel gerookt worden).

room 1 room 2 room 3 room 4 room 5 room 6


pool 1 pool 2 pool 3 restaurant 3 restaurant 4 massage 1

Faciliteiten

Zwembad

Het zwembad is enkel voor de gasten van ons verblijf en wordt dagelijks gereinigd door een medewerker van Coração. Deze ruimte is voorzien van Free WiFi – gezelschapsspelletjes – Bib – .. Bij gelegenheid Live-muziek.

Massage - Solarium

Na een wandeldag kan je je laten verwennen door onze masseuse die een complete massage, voet- of benen, rugmassage – met etherische oliën en de geuren van Eucalyptus,.. Cocosolie.. kan geven met rustgevende muziek op de achtergrond.

Op het dak is er plaats om tot rust te komen en te genieten van de zon…

Panoramisch zicht op de Atlantische Oceaan

Het ontbijt kan zowel binnen als buiten.. met een fantastisch zicht op de Atlantische Oceaan en de bergketen die Ponta do Sol omringt.

Personeel


Ons personeel bestaat uit 1 gérante die alles in goeie banen leidt, een jonge man die alle werkjes opknapt en het zwembad élke dag komt reinigen, 3 jonge dames die zorgen dat het overal netjes is, ontbijtbuffet verzorgen en altijd vriendelijk en behulpzaam zijn met de gasten. En onze chauffeur/gids Jorge waar we van in het begin reeds samen mee werken.

personeel jorge