slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4 slideshow 5 slideshow 6

Coração Ponta do Sol B&B


Ontdek de parels in Atlantische Oceaan, één van de nieuwste vakantiebestemmingen: Cabo Verde – Kaapverdië.

Ieder eiland én verblijf heeft zijn eigen charme.

Zowel in de winter als in de zomer zijn de temperaturen ideaal! Nooit té warm en nooit koud, sommige mensen praten over een ‘regenseizoen’ maar dat is het niet, nl. 15 dagen – meestal tussen eind augustus en halverwege oktober.

Wij, Wim & Hilde Van Belle – Van Gelder wonen reeds van 22 mei 2011 op één van de mooiste eilanden van Cabo Verde, nl. Santo Antão.

Santo Antão is een wereldwonder voor wandelaars, avonturiers én levensgenieters.

Ons familiair B&B is rustig gelegen (400 m van het centrum), net bij het binnenrijden van het authentieke vissersdorpje Ponta do Sol, dé plaats van waaruit alle wandelingen makkelijkst te bereiken zijn.

Onze accommodatie is totaal nieuw en telt 10 ruime kamers. Na de wandelingen kunnen onze gasten gebruik van het zwembad, een drankje in de bar – gezelschapsspelletjes spelen of een spannend boek lezen – of je even laten verwennen door een deugddoende massage met etherische oliën van een Kaapverdiaanse jonge dame

Wij houden er van om onze gasten een onvergetelijke reis te bezorgen door hen zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alles, transport, gidsen (indien nodig – is niet altijd een noodzaak), wandelroutes en excursies uit te leggen en te organiseren. We zorgen dat het steeds betaalbaar blijft voor onze gasten.

wim en hilde